kontakt/hitta hit

Om du har funderingar på vårt boende, samarbetsformer eller vad vi kan hjälpa till med, varmt välkommen att höra av dig.

 

DIN TRIVSEL - VÅRT MÅL

Sedan barnsben har vi hängt ihop och delat intressen. Intressen som i vuxen ålder handlat mycket om mat, natur, kultur och inredning. 2020 startade vi Vita huset vid Stora Le, ett bed and breakfast i sommarpärlan Nössemark i norra delen av Dals-Eds kommun. 2023 fick vi möjligheten att utveckla vår verksamhet med ytterligare ett boende i centrala Ed, Stationshusets bed and breakfast. Här trivs vi och är övertygade om att du som gäst kommer att göra detsamma. Välkommen hit för en aktiv eller avkopplande semester, vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska trivas hos oss.
    
/Ulrika och Anna

Kontakta oss

hitta hit

Stationshusets bed and breakfast ligger på järnvägsstationen i Ed i Dalsland. Ed ligger ungefär i mitten av triangeln Göteborg, Karlstad och Oslo, samtliga med ett avstånd på 150-180 kilometer. Oslo-Göteborgståget har många dagliga turer med stopp i Ed vilket gör att du enkelt tar dig till oss med tåg.