kontakt

 

DIN TRIVSEL - VÅRT MÅL

Sedan barnsben har vi hängt ihop och delat intressen. Intressen som i vuxen ålder handlat mycket om mat, natur, kultur och inredning. 2020 startade vi Vita huset vid Stora Le, ett bed and breakfast i semesterpärlan Nössemark i norra delen av Dals-Eds kommun. 2023 fick vi möjligheten att utveckla vår verksamhet med ytterligare ett boende i centrala Ed, Stationshusets bed and breakfast. Här trivs vi och är övertygade om att du som gäst kommer att göra detsamma. Välkommen hit för en aktiv eller avkopplande semester, vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska trivas hos oss.

Om du har funderingar på vårt boende, samarbetsformer eller vad vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig.  
/Ulrika och Anna

Kontakta oss

hitta hit

hållbarhet

Hållbarhet är en viktig faktor i allt företagande. Vi tar ansvar för vår verksamhet och arbetar kontinuerligt med förbättringar kring hållbarhet. Vi källsorterar självklart vårt avfall och ger våra gäster möjlighet att göra detsamma. Vi använder, till stor del, närproducerade råvaror och produkter i vår matlagning. Vi använder engångsartiklar endast när det är nödvändigt och väljer då miljövänliga alternativ. 
Vår personal kommer uteslutande från vår egna kommun, det ger inte bara hållbara fördelar, de kan såklart även tillhandahålla god service med sin unika lokalkännedom.
Varje år skänker vi ett bidrag till en organisation som gör skillnad för social eller ekologisk hållbarhet. Följande organisationer har fått vårt bidrag; 2021 - Tjejjouren Väst, 2022 - Kvinnojouren Frida och 2023 - nystartade Bröstcancerföreningen Dalsland.

tack för att du betalar online

När du betalar din bokning online skänker vi 0,5 procent av intäkterna för att finansiera koldioxidinfångning.